Pricavy Verklaring

ZV LAC Rotterdam respecteert de privacy van de bezoekers van onze site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. ZV LAC Rotterdam committeert zich aan de huidige wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens.

 

Door middel van deze privacy verklaring wil ZV LAC Rotterdam duidelijkheid scheppen in hetgeen ZV LAC Rotterdam met uw persoonlijke gegevens doet. De onderwerpen die achtereenvolgens aan bod komen, zijn:

 

Persoonsgegevens

 

Bezoekersgegevens

 

Transactiegegevens

 

Prijsvragen en acties

 

Elektronische nieuwsbrieven en alerts

 

Inzage, correctie en wijziging persoonlijke gegevens

 

Hyperlinks

 

Contact

 

 

 

 

 

Persoonsgegevens

U kunt de ZV LAC Rotterdam website bezoeken zonder ons te vertellen wie u bent en zonder ons enige andere persoonlijke informatie te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij persoonlijke informatie van u vragen. Bijvoorbeeld om met u te corresponderen, uw aanvraag voor additionele informatie te verwerken of u te abonneren op een elektronische nieuwsbrief. Dit geschiedt in de meeste gevallen door middel van een invulformulier. Op deze wijze ontvangt ZV LAC Rotterdam uw persoonlijke gegevens, bijvoorbeeld uw geslacht, naam, adres, telefoonnummer of e-mail adres. De informatie die ZV LAC Rotterdam op deze wijze verzamelt, wordt gebruikt om aan uw verzoek (tot correspondentie, informatie, inschrijving, etc.) te kunnen voldoen. Bezoekers die dit nadrukkelijk aangeven op een invulformulier, kunnen een e-mail ontvangen, telefonisch gecontacteerd worden of op andere wijze informatie ontvangen van ZV LAC Rotterdam.

 

ZV LAC Rotterdam zal uw gegevens nooit doorverkopen of verhuren of op andere wijze gegevens verstrekken aan derden, behalve: aan derden die worden ingeschakeld om de door u aangevraagde informatie te leveren of indien ZV LAC Rotterdam hier wettelijk toe verplicht wordt.

 

Bezoekersgegevens 

Voor statistische doeleinden worden bezoekersgegevens van onze website bijgehouden. Informatie zoals bezoekfrequentie en de gemiddelde tijd van een sessie wordt gebruikt voor intern onderzoek en voor verbetering van de ZV LAC Rotterdam website. Deze informatie is niet te herleiden tot een individuele bezoeker, dat wil zeggen dat de identiteit van onze bezoekers onbekend blijft. Zolang u zelf geen actie hiertoe onderneemt, zijn uw persoonlijke gegevens dus niet bekend bij ons.

 

De ZV LAC Rotterdam website gebruikt op dit moment geen cookies.

 

Prijsvragen en acties 

Als u reageert op een prijsvraag of een actie, vragen wij meestal een aantal persoonlijke gegevens, bijvoorbeeld uw naam, adres en e-mail adres. Deze gegevens worden gebruikt om de actie uit te voeren, de prijswinnaars op de hoogte te stellen van hun prijs en om de reacties op de actie te meten.

 

Elektronische nieuwsbrieven en alerts

U heeft op de ZV LAC Rotterdam website in de toekomst de mogelijkheid om u aan te melden voor verschillende elektronische nieuwsbrieven en alerts. U ontvangt dan periodiek per e-mail of SMS de door u aangevraagde informatie. De gegevens die u bij inschrijving opgeeft, worden gebruikt om de boodschap te personaliseren en om eventuele aanbiedingen beter op uw wensen af te stemmen. U kunt uw gegevens altijd wijzigen of de dienst stopzetten. Per dienst wordt aangegeven hoe u dit kunt doen.

 

Inzage, correctie en wijziging persoonlijke gegevens

Uiteraard heeft u de mogelijkheid uw persoonlijke gegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, kunt u ons hiervan via e-mail op de hoogte stellen. Wij zullen dan contact met u opnemen en u om een kopie van een geldig legitimatiebewijs vragen. Na ontvangst van de kopie zullen wij zo snel mogelijk voldoen aan uw verzoek tot inzage en eventueel correctie of verwijdering van persoonlijke gegevens uit onze database.

 

Hyperlinks 

De website van ZV LAC Rotterdam bevat mogelijk hyperlinks naar andere websites. Deze websites worden wel getoetst op betrouwbaarheid, maar ZV LAC Rotterdam kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud en privacy aspecten van deze websites. Deze privacy verklaring heeft slechts betrekking op de website van ZV LAC Rotterdam, http://www.LAC-Rotterdam.nl.

 

Contact

Als u nog vragen heeft over deze privacy verklaring, kunt u contact opnemen met ZV LAC Rotterdam:

 

E-mail

 

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   
© Zv LAC Rotterdam